LÄNKAR

Här finns länkar till det viktigaste.

Svenska Squaredansförbundet SAASDC

Här hittar du allt som har med svenska förbundet att göra.

Internationella förbundet för callers och instruktörer

Här hittar du allt som har med det internationella förbundet att göra. Med andra ord allt och lite till.

Caller.nu Definitioner

Definitioner på svenska

Utlärningsvideos på Youtube

Den här länken tar er till en sida på Youtube som visar videos och beskrivningar på engelska. Basic kallas på youtube för mainstrem och första början på Basic kursen heter Mainstream 1A.

Taminations

Taminations är en sida men finns även som app till din telefon. Denna sida/app visar hur dansarna rör sig i varje call, så smidigt när man känner sig osäker på något och vill kolla hur det går till. Vill du ha appen i telefonen så gå till stället där du laddar hem appar i just din telefon och sök på taminations så kommer det upp. Gör sedan som vanligt när du tar hem och installerar appar och vips så har du alltid all information med dig vart du än går.

Butiker med danskläder

Butiker som säljer squaredans kläder
Tips från webbmastern: Femtiotalsmode är populärt nu och passar lika bra om du vill ha en modernare touch men fortfarande en traditionell squaredans klädsel.

SACTs Kunskapslista

Kunskapslistan är ett dokument tänkt att användas inte bara av callers men även av dansare som vill fördjupa sina kunskaper om vad en dansare bör känna till om praktik och teori. Den behandlarterminologi, praxis, koreografi och många andra saker som ligger nära utövandet av dansen.

Dansskor.se

Behöver du köpa nya skor kan ni  handla hos Dansskor.se då klubben har ett samarbete med dem som ger er 10% rabatt på allt ni handlar om ni uppger att nu är medlemmar hos oss (detta måste uppges vid varje tillfälle).

logo black
Du får 10 % rabatt hos Dansskor.se om du anger att du dansar hos oss när du lägger en beställning.

Rabatten gäller både i webbutiken, butiken i Stora Höga och när vi är ute på försäljningar. Gäller även reavaror!

 

 

www.hannasdansskor.se

Vi kan nu stolt presentera ytterligare en butik där vi kan handla dansskor till 10 % rabatt med säte i Katrineholm. Det gäller att du som medlem själv påpekar att du är medlem i Squaredansklubben Violen vid köp.

 

För att få rabatten på 10 % vid webborder bör du som medlem skicka ett separat mejl med information om detta i samband med order.

 

 

 

Annonser